aandacht-en-tijd-voorelkaar-koenalifestyle-650x350

Koppels en gezinnen: aandacht voor elkaar

In principe heeft tegenwoordig nagenoeg iedereen het te druk. Social media, sport, familie, vrienden, boodschappen, werk, collega ’s, enzovoorts. Jonge gezinnen staan te wankelen door de druk en door veranderingen binnen het gezin. De oudere gezinnen wankelen weer door veranderingen o.a. doordat de kinderen de deur uitgaan of door pensioen. Wanneer dit het geval is zal er weer balans moeten komen.

Herken je dit ook? Maak dan nu een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek en maak tijd voor je geluk.

Lees verder
zitten-jullie-op-1-lijn_koenalifestyle-650x350

Relatie: zitten wij nog op één lijn samen

Zodra er veranderingen binnen een gezin komen veranderen de personen mee. Deze veranderingen kunnen positief zijn en dan groeit een gezin of persoon ook. Wat als de veranderingen te snel gaan, het anders is als dat je dacht? Dan is het van belang om hierover in gesprek te blijven en te zorgen dat de balans weer in het gezin en jezelf komt. Hiervoor heb je de ruimte nodig binnen je omgeving of gezin. Herken je dit?

Ik kan je hierbij helpen en zorgen dat er ruimte is maar ook dat de balans weer terugkomt en blijft, dat je kan blijven ontwikkelen en ook kunt blijven genieten van je partner e/o gezin.

Maak nu een afspraak voor een oriëntatiegesprek en ga voor je geluk want geluk zit in jezelf.

Lees verder
Herontdekken-koena-lifestyle-650x350

Daycoach: elkaar weer 'herontdekken'

Wat maakte jullie blij in het begin van de relatie en wat maakte jullie toen gelukkig? Waar waren jullie nog echt verliefd en hoe zag het geluk er toen uit? Wat is er nu zo anders dan toen?  Ben je mee gegaan in de verandering of is de relatie of het gezin sneller gegaan dan je dacht. Herken je dit ook en wil je hier begeleiding/coaching bij?

Samen met jou/jullie gaan wij kijken wat er verandert is. Ik zal een dag meedraaien en observeren en zo kan ik jou/jullie begeleiden en coachen in jou/jullie eigen omgeving.

Lees verder
Balans-Koena-lifestyle-650x350

Balans

De maatschappij verlangt tegenwoordig een snel leven van ons als mens. Werken, sporten, kinderen en het sociale leven vragen bijna alle tijd en energie van je. De balans kan je dan snel kwijt raken. Herken je dit ook en wil je hier hulp bij?

Maak dan nu een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Lees verder
liefde-laten-vlammen-koenalifestyle-1000X531

Poke (Haiwaiaans voor single)

Als single loop je tegen bepaalde zaken aan waarbij je af en toe ook wel eens wilt spiegelen om te kijken of je nog in balans bent, of je bent aangekomen op een punt waarbij je denkt “is dit het nou”?. Loopt het op een bepaald vlak niet lekker en heb je hulp nodig om weer in balans te komen en te blijven?

Maak dan nu een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Lees verder
koenalifestyle-lianne-650x350

Liefde en warmte

De maatschappij vraagt en verlangt tegenwoordig een snel leven van ons als mens. Je vergeet dan al snel om tijd voor elkaar vrij te maken en gaat op in de waan van de dag. Aandacht, warmte en liefde zijn juist zo van belang om jezelf prettig te voelen. Wie vindt het niet fijn als je vriendelijk begroet wordt of een heerlijke knuffel krijgt? Juist dat dacht ik al. Want dat wil toch iedereen. Herken je dit?

Maak dan nu een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Lees verder